Hvad var særligt svært ved skriveøvelse 1?

Kære alle.

Hvad var særligt svært ved processen omkring skriveøvelse 1? Eller sagt på en anden måde, hvilke problemstillinger skal vi drøfte med hinanden forud for processen med skriveøvelse 2?

Lav gerne en begrundet og letforståelig besvarelse, kommenter på de andres indlæg og stem disse op/ned alt efter hvordan du vurderer deres relevans. Vend gerne tilbage efter et par dage og stem op/ned igen, kommenter, osv.

Du skal registrere dig for at kunne svare. Det gør du her: http://delphi.larsbo.org/register

Du må gerne være anonym (du skal udfylde email feltet, men det behøver ikke være en "rigtig" email, bare noget a la hej@med-dig.com).
asked Nov 10, 2015 by larsbo (200 points)

4 Answers

+4 votes

Spørgsmålenes åbne struktur (stor kompleksitet) gjorde det vanskeligt at konkretisere, hvorfor jeg vil mene, at der ikke var ET korrekt svar. Omvendt er dette også en styrke, da det tvang os til at finde det mest relevante - hvilket forhåbentligt styrker os til eksamen. 

answered Nov 12, 2015 by Flintesten (100 points)
+2 votes
Den sidste opgave var på den ene side åben for en masse tværfaglighed, men den sendte os også lidt ud på et skråplan, for det at formulere politik kræver en del mere end bare viden om innovation og hvad der fordrer det.
answered Nov 14, 2015 by lasseka (100 points)
+1 vote
Jeg synes at de forskellige spørgsmål lagde op til svar af meget forskellig fyldighed, men ikke gjorde det specielt tydeligt. Så når jeg sad på den anden side af øvelsen med en redegørelse i opgave to, der fyldte 2/3 af min skriveøvelse, kom jeg betydeligt i tvivl.
answered Nov 14, 2015 by lasseka (100 points)
0 votes